A Budapesti legáció 2021. december 7-én, a Tengeralattjáró Állomás étteremben, évzáró borvacsorát tartott. Vendégként Günczer Tamás villányi borászt hívták meg, aki a baráti beszélgetésen – kóstolással egybekötve – mutatta be a jelenlevőknek a pincészet fejlődésének történetét. Az Etler Péter borlovag által szervezett vacsora sikerére jellemző, hogy azon Szegedtől, Sopronig valamennyi legáció képviseltette magát. A felszolgált kitűnő ételsor mellé jól illettek a Günczer Pincészet borai: Írsai Olivér 2021, Sauvignon Blanc 2021, Mon Blanc 2021, Bocor Chardonnay 2019, Rozé 2021, Ördögárok Merlot 2019, Villányi Franc 2018, Bocor Cuvée 2017.
A mellékletként összegyűjtött képek jól érzékeltetik a hosszú, éjszakába nyúló borvacsora és kóstoló kitűnő hangulatát.