Google Chrome és Mozilla Firefox böngészőre optimalizálva!

Budapesti Lovagi Szék találkozó 2015.07.03.

Az OEVE Budapesti Lovagi Széke Szent Tibor (Tiburtius) emléknapján, a Budapesti Unió Hoteli székhelyének vadásztermében 17 órai kezdéssel tartotta harmadik ülését, ahol a küldöttek beszámoltak a február 14-i küldöttközgyűlésen történt eseményekről. A küldötti beszámolót és a küldöttek képviseleti munkáját a lovagi szék tudomásul vette és megköszönte a küldöttek munkáját. A lovagi szék kérdéseket fogalmazott meg az egyesület elnökségéhez, amelynek továbbítására felkérte a szék elöljáróit, majd kinyilatkozta azt a szándékát, hogy a találkozásainkon kizárólag a lovagi szék fejlődését és tagjait közvetlenül érintő pozitív dologról essen szó, törekedve minden, hangulatunkat negatívan befolyásoló dolog kizárására.

Végül a közeljövő eseményeiről ejtettünk szót, miszerint április 29-én Kondorosi Ferenc barátunk könyvbemutatójára invitál, küldve a mellékelt meghívót. A Monorra tervezett áprilisi pincelátogatás időpontja június 6-ra változik csatlakozva a Strázsa Borrend Szent Orbán napi ünnepségéhez. Ebből következően a június 12-re tervezett pálinkakóstoló és pincelátogatás időpontja 2015. július 3-ra változik. A 2015. április 25-i Ptuj-ban rendezendő Lovagi napon sajnos nem tudunk részt venni, a május 2-i Kozárdi ünnepségen lovagi székünket Hingyi házaspár képviseli és viszi magával a budapesti zászlót, a május 16-i Szegedi és a május 25-i Fertőtavi ünnepségekre többen jelezték érdeklődésüket, várva a meghívókat.
A további tervezett programokon részvételeket a június 6-i találkozáskor beszéljük meg. A lovagi szék tagjai törekednek arra, hogy a legációvá fejlődés érdekében minden tag egy új belépő felkészítéséről gondoskodik legkésőbb szeptember első hetéig. A 19 órakor bezárt ülést kötetlen baráti borozgatás melletti beszélgetés követte.
“In Honorem Dei et In Honorem Vini”
Nunquam Retrorsus!

OEVE Budapesti Lovagi szék
Léránt György
borlovag, elöljáró

 

 

Copyright © 2014. Minden jog fenntartva. | Európai Borlovagrend Hungária Konzulátusa Egyesület